Behandeling angstige patiënten

In onze praktijk krijgen we vaak te maken met angstige patiënten. Vertel het ons als u bang bent. We hebben begrip voor uw angst en nemen extra tijd voor u.
De meeste patiënten zijn bang voor pijn. Tegenwoordig kan in principe vrijwel alles pijnloos. Onze tandarts kan goed verdoven, de meeste patiënten voelen het spuitje niet eens. Tijdens de behandeling vertellen we u stap voor stap wat er gaat gebeuren en we laten u de erbij betrokken instrumenten zien. Bij ons houdt u de controle in eigen hand. Als u tijdens de behandeling uw hand opsteekt zullen we de behandeling tijdelijk onderbreken. U mag ook naar muziek luisteren als u dat ontspannend vindt.
We adviseren u het tandartsbezoek niet uit te stellen, want door te wachten wordt de drempel om te komen steeds hoger. Het is beter om zo snel mogelijk te beginnen en zo de schade aan uw gebit te beperken.
Mocht het ons toch niet lukken om u te kunnen helpen, dan kunnen wij u doorverwijzen naar het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in MST.